Jacky Vermeulen

Even voorstellen

Mijn naam is Jacky Vermeulen. Ik heb altijd een grote liefde gehad voor alles dat groeit en leeft, voor dieren, mensen en de (geneeskrachtige) voeding die de natuur ons bied. Tijdens het maken van een wereldreis (vol nieuwe ervaringen met natuur en voeding) heb ik mij aangemeld voor de opleiding voeding & diëtetiek en bij terugkomst ben ik direct gestart. Inmiddels ben ik echt een “vakidioot”, moeder van twee kinderen en heel veel praktijkervaring rijker. Alles wat groeit en leeft; het blijft een wonder!

Werkervaring

Na de opleiding ben ik bevallen van ons eerste kind en na mijn verlof ben ik meteen gaan werken bij een diëtistenpraktijk. Ook heb ik ervaring opgedaan in revalidatiecentra en verzorgingstehuizen.
In 2020 was ons tweede kindje op komst en in deze tijd is er meer ruimte ontstaan voor mijn voorliefde voor natuurlijke, plantaardige voeding en bewustwording. Zowel mijn persoonlijke ontwikkeling als aansluitende nascholing neem ik graag mee in mijn werk met cliënten, met goede resultaten als gevolg.

Opleidingen en cursussen

Acceptance and Commitment Therapy voor diëtisten
(F)ACT in practice / Utrecht

Sondevoeding & voeding bij slikproblemen
Sorgente / Alphen aan den rijn

Plantaardige voeding
Nederlandse Vereniging van Diëtisten/ Zwolle

HBO Voeding en Diëtetiek
Haagse Hogeschool / ’s-Gravenhage

Als bewijs van mijn actuele kennis en ervaring sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.