Over Jennifer van Zeelst

Even voorstellen

Mijn naam is Jennifer van Zeelst, de trotse moeder van drie prachtige meisjes. In 2016 heb ik mijn droom waargemaakt door mijn opleiding Voeding en Diëtetiek af te ronden in Den Haag. De reden dat ik deze opleiding heb gekozen is omdat ik in mijn omgeving veel voeding gerelateerde ziektes tegenkwam. Hierdoor ben ik mij gaan afvragen wat we kunnen veranderen in ons leefpatroon om gezond ouder te worden. Het vinden van een balans tussen gezond en lekker eten is daarom van groot belang. Zo houd ik ervan om mijn kinderen gezonde snacks te geven en tegelijkertijd lekkernijen te maken.

Opleidingen en cursussen

Leergang Diarree en obstipatie
Pit actief / Utrecht

Post-HBO Voeding bij Kanker
Pit actief/ Utrecht

HBO Voeding en Diëtetiek
Haagse Hogeschool / Den Haag

Als bewijs van mijn actuele kennis en ervaring, sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Werkervaring

In mijn werk is het voor mij belangrijk om een op maat gemaakte behandeling aan te bieden. Tijdens mijn werkperiode in een verpleegtehuis heb ik gezien hoe ouderen met dementie geen bestek meer konden hanteren. Daarom zijn we gezamenlijk gestart met fingerfood, zodat ze op een prettige manier hun eigen regie konden behouden.

Daarnaast heb ik vier jaar op een revalidatie afdeling gewerkt. Wat ik daar voornamelijk tegenkwam waren ouderen die slecht gevoed werden in hun thuissituatie. Voeding kan de kwaliteit van leven verbeteren. Het is mijn missie om te zorgen dat mijn cliënten zo gezond mogelijk ouder worden!