Referenties

 • Heb tienen gegeven omdat ik nog geen enkel punt ben tegengekomen waar ik me niet tevreden over voel. Op en top vakvrouw. Zeer goede kennis en zeer goede begeleiding voor mij. Geeft perfecte informatie over mijn voeding en wat ik beter wel en beter niet kan gebruiken. Voor mij een zeer goede motivator voor mijn traject waar ik mee bezig ben. Ze staat op elk moment van de dag voor me klaar om mij te voorzien van de goede informatie. Mijn vertrouwen in haar is dusdanig groot dat ik alle beslissingen over mijn voeding eerst met haar overleg en dan ook haar raad opvolg. Kortom, zeer tevreden en vertrouwd gevoel bij haar.
  Cijfer: 10,0
 • kundig en vriendelijk, sluit goed aan bij de vraag waar je mee komt
  Cijfer: 9,0
 • Jenny luistert goed naar je verhaal en probeerde samen met mij een dieet samen te stellen die zo dicht mogelijk bij mijzelf bleef en daardoor goed is vol te houden. Bij de vervolgafspraken kwamen we terug op het vorige gesprek en werden de voorgaande weken geëvalueerd. Samen met mij bekeek ze waar er knelpunten waren zonder te oordelen. Is oprecht enthousiast als het afvallen is gelukt en motiveert je om vol te houden in een prettige sfeer. Geeft goede voorlichting over voedingsstoffen en een gezond eetpatroon.
  Cijfer: 9,3  
 • Ik heb de behandeling als prettig ervaren. Mijn klachten werden serieus genomen en er werd zorgvuldig naar een oplossing gezocht.
  Cijfer: 8.8
 • Jenny is zeer deskundig en geeft je het gevoel dat ze oprecht geïnteresseerd is. Ze past haar voedingsadvies aan aan wat je zelf wilt bereiken. Daar luistert ze heel er goed naar. Ze maakt per keer concrete afspraken en komt daar de volgende keer goed op terug. Als ze het antwoord op een vraag niet weet zoekt ze het op en komt ze er op terug.  Al met al ben ik erg tevreden
  Cijfer: 9,7
 • Jenny heeft goed in kaart wat je wil bereiken, geeft deskundig advies mbt haalbaarheid. Geeft betrouwbare informatie over produkten. En geeft achtergrondinformatie over het verloop van de bezoeken.Luistert goed, en geeft samenvatting van wat we hebben besproken. Gaat professioneel om met teleurstellingen, zodat je ook weer verder kunt.
  Cijfer: 9,0
 • Een diëtiste die heel goed kan luisteren en advies op maat geeft. Ik kreeg echt tips die ik in al mijn afvalpogingen nog nooit eerder geadviseerd had gekregen. Ik vind haar heel deskundig!
  Cijfer: 9,3
 • Ik ben vol lof over Jenny! Nadat mijn sportprestaties uitbleven nam ik contact met haar op. Ik wilde graag een passend voedingsschema voor mijn tarwe en- lactose intolerantie en daarmee meer spieren opbouwen en van mijn buikje af. Binnen 3 weken ben ik een halve liter vet verloren en 1 kilo aangekomen in spiermassa! En dit allemaal door juist veel meer te eten dan ik deed. Ik ben heel blij met Jenny!
  Cijfer: 8,7
 • Ik had al heel lang last van erge hoofdpijn. Gedurende de laatste maanden had ik bijna dagelijks hoofdpijn. Door met Jenny in gesprek te gaan over mijn eetgewoonten kwam ik tot de ontdekking dat mijn eettijden te ver uit elkaar lagen. Door op haar advies om de drie uur bepaalde dingen te eten, nam mijn hoofdpijn met wel 90% af. Geweldig!Ik kan Jenny Hofstede van harte aanbevelen. Ze luistert goed, vraagt door en is erg vriendelijk en empatisch.
  Cijfer: 9.3

Gemiddelde beoordeling: 9,2!

De beoordeling van Jenny Hofstede is afkomstig van zorgkaartnederland.nl. Klik op de onderstaande button voor meer informatie of om zelf een beoordeling achter te laten.